Наша компанія

Сьогодні DEHAUSS це архітектурно-девелоперська компанія з функцією управління будівництвом та життєвим циклом об'єкта від планування до передачі будівлі в експлуатацію.
Надаючи BIM послуги на максимальному рівні, географія наших проектів у 2020 р. розширилася на 4 континенти. Нам довіряють державні у т.ч. оборонні замовлення, великі міжнародні проекти. Водночас ми, як і раніше, створюємо приватну архітектуру в Європі, будуємо та керуємо комерційними об'єктами в Україні.

Послуги та сервіси

BIM. Широкий спектр послуг

З 2014 року всі проекти компанії виконані на 100% у BIM. Наші клієнти відзначають скорочення часу виходу проекту на ринок, зменшення підсумкової вартості та прозорий контроль всіх етапах реалізації.
Відстежуючи тенденції та застосовуючи на практиці найактуальніші рішення та нововведення, ми завжди знаходимося на гребінці хвилі світового BIM прогресу, а наші клієнти отримують конкурентні переваги.

Управління проектами

З появою BIM технологій, управління будівельним проектом виходить за межі локального сприйняття. Ми маємо досвід управління циклом розвитку проекту від концепції до організації управління та контролю над будівництвом – віддалено.

Ми впроваджуємо в команду замовника методи сучасного керування та технічного нагляду. Навчаємо спільної роботі в BIM середовищі та відповідаємо за кінцевий результат. Весь комплекс цих робіт ми також проводимо локально в Одесі та Україні, перетворюючи управління проектом на злагоджений механізм повного циклу.

Генеральний Підряд

Функція Генерального підрядника тісно пов'язані з управлінням проекту.
Дуже складно об'єднати в рамках однієї компанії найкращу будівельну техніку та кваліфікований персонал, тому ми працюємо з кращими з субпідрядних організацій, що конкурують між собою. BIM дозволяє організувати швидкий доступ до інформації та легку комунікацію між усіма командами. Будівництво як симбіоз мистецтва та інженерно-технічної дисципліни. Автоматизований авторський і технічний нагляд. Автоматична звітність вражає і нас, і замовників.

Фешенебельний дизайн інтер'єрів

Наш дизайн – уособлення душі замовника в інтер'єрі. Симбіоз стилю, фантазії, індивідуальності, інженерії та будівельного конструктиву. Ми створюємо сміливі проекти та втілюємо їх у реальність. Ми - багаторазові переможці конкурсів архітектури та дизайну.

Авторський ремонт. Ексклюзивні рішення

Ми реалізуємо найскладніші індивідуальні інженерні та технологічні рішення. Створюємо унікальні елементи оздоблення та декору. Робимо інтер'єр яскравим і таким, що говорить. Педантичний інженерно-технічний нагляд забезпечує педантичність на всіх етапах будівельних робіт, а щоб досягти досконалості в деталях, ми застосовуємо кращі оздоблювальні матеріали.

Девелопмент нерухомості

Девелопмент у стилі BIM дозволяє побачити багатоваріантність розвитку території, завчасно прогнозувати використання різних ресурсів, планувати комплекс заходів щодо підвищення ліквідності проекту. Дослідження проблематики, потенціалу території та розробка можливих варіантів її розвитку – інноваційний підхід DEHAUSS Development.
Ми формуємо інтерес і пропонуємо комплексні рішення щодо девелопменту територій для приватного та комерційного сектора.

НЕСКОЛЬКО СЛОВ ОТ ДРУЗЕЙ И ПАРТНЁРОВ

НАШІ НАДІЙНІ ПАРТНЕРИ